Fotobok med Håkan

Jag erkände ju här om veckan att jag har blivit dålig på att ”hänga med” när det kommer till ny musik… Men det hindrar mig ju inte att älska ”gammal” musik! En av mina favoriter är såklart Håkan Hellström, vars musik jag har älskat ända sedan Känn ingen sorg för mig Göteborg-skivan (eller rättare sagt: det är i princip bara de första skivorna jag har lyssnat ordentligt på, men de har jag å andra sidan lyssnat på miljarder gånger; sedan började jag tappa det där med att hänga med…).

Visst hade jag gärna velat vara med på Ullevi med de nästan 70 000 andra som kom på hans spelning 7/6, men nu bor jag ju långt ifrån Göteborg, helt klart.

Jag tror inte ett ögonblick att en fotobok kan ersätta en konsert, men det vore faktiskt lite roligt att bläddra i den bok som kommer ut i slutet av sommaren och som handlar om just Håkan och hans spelning på Ullevi. Eller är det kul att bläddra i? Jag vet inte! Det kanske är roligast för de som var där..? Över tio fotografer följde Håkan Hellström under den speciella kvällen, så fotot måste ju rimligen vara riktigt bra i alla fall!

Håkan på Ullevi - Jan Gradvall, Paul Hansen


Kommentarer

2 svar till ”Fotobok med Håkan”

  1. Fotoböcker är inte att underskatta. En bild säger mera än tusen ord, så hur mycket säger då inte en hel fotobok? Håkan Hellström är förresten fantastisk, såg honom live för tre år sedan 🙂

    1. Håller med! Jag gillar fotoböcker! 🙂 Men jag har aldrig bläddrat i någon som förevigar en konsert.
      Håller även med om Håkan Hellström som liveartist! Jag har sett honom ett par-tre gånger, men det var många år sedan senast nu! Grämer mig lite över att jag missade honom när han spelade här i Umeå i höstas. Biljetterna sålde slut blixtsnabbt.. :/

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.