Redo med frågor

Det är verkligen himla kul att bokcirkla! I mina bokcirklar pratar vi oftast fritt om de böcker vi läst, men någon gång har vi också pratat kring några allmänna bokfrågor. Nu har jag sett att förlaget Sekwa har lagt till bokcirkelfrågor i sina nya pocketugåvor. Så himla smart! Och särskilt kul att en av de pocketaktuella titlarna är Mãn av Kim Thúy. Vi bokcirklade Ru, av samma författare, tidigare i år och det är en av årets bästa böcker, i mitt tycke. Så ja, jag är bra sugen på att läsa Mãn. Jag kanske borde föreslå denna när det är min tur att föreslå bokcirkelböcker nästa gång! 🙂

Mãn - Kim Thúy


Kommentarer

4 svar till ”Redo med frågor”

  1. Vad intressant! (:

    1. Jaa, det känns verkligen som en kul idé! 🙂

  2. Vill läsa båda dessa böcker. Köpte Ru på bokrean i år!

    1. Bra köp! 🙂 Skulle också vilja ha den.. För den är så fin! Och den vinner på att läsas långsamt. Jag lånade dock mitt ex på bibblan.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.