Skräck jag längtar efter

Redan i början på sommaren gjorde jag ett långt inlägg om höstens utgivning och vilka böcker som jag är mest peppad på.  En av de böcker jag längtar efter mest är John Ajvide Lindqvists nya, Himmelstrand. Nu har tydligen framsidan blivit klar! Inte blir man sugen på husvagnssemester i alla fall… 😉

Himmelstrand - John Ajvide Lindqvist

Kommentarer

4 svar till ”Skräck jag längtar efter”

  1. Profilbild för Lisa Jansson
    Lisa Jansson

    Jag ser fram mot att läsa den. Har längtat länge efter en ny med Ajvide.

    1. Då är vi två! 🙂

  2. Jag har läst 2 av honom och tyckte inte om dom. Jag som tycker om skräckisar! Jag kanske får ge honom en chans till, omslaget lockar ju;).

    1. Nejmen! Vad är det du inte gillar? =) Jag är inte så förtjust i skräckisar, över lag, men just Ajvide Lindqvists böcker tycker jag om.. Det kanske är just det. De kanske inte är några klassiska skräckböcker?

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.