Skräckisen jag längtar efter

Skräckisen jag längtar efter

Redan i början på sommaren gjorde jag ett långt inlägg om höstens utgivning och vilka böcker som jag är mest peppad på.  En av de böcker jag längtar mest efter är John Ajvide Lindqvists nya, Himmelstrand. Nu har tydligen framsidan blivit klar! Inte blir man sugen på husvagnssemester i alla fall… 😉

Himmelstrand - John Ajvide Lindqvist

 

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


4 svar till “Skräckisen jag längtar efter”

  1. Jag har läst 2 av honom och tyckte inte om dom. Jag som tycker om skräckisar! Jag kanske får ge honom en chans till, omslaget lockar ju;).

    • Nejmen! Vad är det du inte gillar? =) Jag är inte så förtjust i skräckisar, över lag, men just Ajvide Lindqvists böcker tycker jag om.. Det kanske är just det. De kanske inte är några klassiska skräckböcker?

  2. Jag ser fram mot att läsa den. Har längtat länge efter en ny med Ajvide.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.