Snart ska jag påbörja Projekt Rosie

I veckan har vi bokcirklat Spår, som jag läste redan i våras. Jag hade tänkt skumma igenom/snabbläsa om boken, men prioriterade bort det. Det går himla trögt med läsningen just nu och jag känner verkligen att jag vill ta mig igenom alla påbörjade som ligger här hemma…

Jag kom inte ihåg jättemycket detaljer från Spår, men det jag har tagit med mig mest av allt är att det är en speciell bok eftersom den handlar om ett reportage, snarare än om den skandal som reportaget handlar om (det vill säga utvisningen av Ahmed Agiza och Muhammed Alzery, som utvisades till tortyr 2001). Det tyckte jag var ett spännande grepp. Jag läste nästan boken som en deckare och fick då och då påminna mig om att händelserna faktiskt har hänt på riktigt…

Jag var nog den som tyckte bäst om boken, men hur som helst fanns det mycket att diskutera, så det var en bra bokcirkelbok.

Till nästa gång läser vi Projekt Rosie. En feelgood. Hoppas den inte är som en av mina senaste feelgoodupplevelser, Läsarna i Broken Wheel rekommenderar, för den… var lite mindre bra. 😉

Projekt Rosie


Kommentarer

4 svar till ”Snart ska jag påbörja Projekt Rosie”

  1. Inte hört talas om faktiskt men hoppas den är bra!

    1. Jag har nog läst om den på några bloggar, men den har inte gjort så mycket väsen av sig i tidningarna, vad jag har sett..

  2. Jag beställde precis ”Projekt Rosie” med ett pocketogram som jag hade fått. Spännande att läsa! Jag har hört mycket bra om den 🙂

    1. Kul! Jag har också hört bra saker, så jag hoppas den lever upp till förväntningarna. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.