Nordiska rådets litteraturpris till Kjell Westö

I veckan tillkännagavs det att årets vinnare av Nordiska rådets litteraturpris är Kjell Westö för boken Hägring 38. Det här är en bok som det har regnat priser över. Jag blir mer och mer rädd för att läsa den, i rädsla för att bli besviken alltså, men tids nog kommer jag absolut att ta upp Westös bok om ett stycke Helsingforshistoria. Jag har den väntande här hemma faktiskt.

Har du läst? Vad tyckte du om den? 🙂

Hägring 38 - Kjell Westö


Kommentarer

4 svar till ”Nordiska rådets litteraturpris till Kjell Westö”

  1. jag har inte läst den, men har lagt till boken i min ”att läsa” hög

    1. Okej. Det gjorde du nog rätt i, den är ju minst sagt hyllad! 🙂

  2. Älskade den! Lyssnade på Radioföljetongen. Rekommenderas varmt.

    1. Åh, det låter ju lovande! 🙂 Såg att den gick som följetong och då blev jag sugen på att lyssna, faktiskt, men jag hade den ju redan hemma, så jag sparade på den. Men nu börjar det bli dags att läsa, tycker jag!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.