Grattis till årets Augustpristagare!

En vanlig dag hade jag varit och tränat såhär dags, men med kraftigt halsont har jag haft stor anledning att göra något helt annat och med livesänd Augustprisgala har det inte varit så illa med halsont just ikväll, ändå! Jag har suttit bänkad vid min dator och lyssnat på prisutdelningen. Nu återstår bara att gratulera:

Lars Lerin med Naturlära,

Jakob Wegelius med Mördarens apa

och

Kristina Sandberg med Liv till varje pris!

Jag vill läsa ALLA, för, som jag alltid brukar säga: Augustpriset känns som det mest intressanta och relevanta bokpriset. När andra priser går till pretentiösa författare eller annat som känns lite tungläst så lyckas Augustpriset alltid pricka in böcker och författare som kombinerar extremt stort läsvärde och lagom tillgänglighet.

Av årets nominerade hade jag för övrigt bara läst och Beckomberga av Sara Stridsberg och så Naturlära då, som vann kategorin Årets fackbok. Två böcker jag rekommenderar!


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.