Har fått en Modiano!

Lilla smycket av Patrick Modiano

Mina föräldrar skämmer verkligen bort mig! Det kanske inte är så många som får presenter på sin namnsdag, men mina föräldrar brukar ge mig något från årets Nobelpristagare. Det är en tradition som har pågått i ganska många år nu och jag blir lika glad varje gång! Jag heter alltså Elisabeth i andranamn och årets bok blev denna:

Lilla smycket

Ska bli så roligt att läsa!

(Jättedålig bild, jag vet, men det blir suddigt och dåligt när man fotar med mobilkamera i mörker och tyvärr har vi inte så mycket ljus på de här breddgraderna såhär års…)

Bokens/böckernas författare:


5 svar till “Har fått en Modiano!”

  1. Vilken fin tradition! Vi firar inte namnsdagar alls i min familj. Men den här eller dylikt namnsdagstraditionen hade jag inte haft något emot. (; Jag har ju faktiskt namnsdag på mitt andranamn…

    Min recension på just denna bok dyker upp imorgon. Läs inte recensionen om du vill gå in och läsa romanen mer förutsättningslöst. ;P (; Haha. Men jag kände mig faktiskt lite hämmad av att ha hört det ena och det andra innan jag läste (trots att jag inte blev jättebesviken i slutändan ändå).

    (Just denna titel är – by the way – decembers bokcirkelbok).

    • Kul att du precis har läst den här! Jag ska nog spara din recension tills boken är utläst. 🙂 Det är en så kort berättelse, så jag misstänker att det är en fördel att inte ha läst så mycket om den i förväg. 🙂

  2. Känns bra att skämma bort lite, du bor ju så långt bort. Sen brukar jag ha tur att få na boken också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.