Fler än bokcirkeln uppmärksammar Västerbotten

I min bokcirkel läser vi ju Västerbottensförfattare nu i vår. Så då tyckte jag det var en riktigt kul tajming att det i det senaste numret av Vi läser finns en artikel om just Västerbotten.

Västerbotten i Vi läserDen handlar om några ur den nya generationens berättare i Västerbotten och hur de förvaltar arvet efter giganterna som Torgny Lindgren, Sara Lidman och Per Olov Enquist, som är de vi läser i cirkeln. Nu blev jag riktigt peppad på att också läsa Västerbottens nyare författare, som Negar Naseh och Peter Normak. Någon som läst?

Jag har förresten precis börjat prenumerera på Vi läser och tycker att det är en hemskt trevlig tidning. Den har en bra blandning med boktips, intervjuer m.m. och innehåller både väldigt lättsamma texter och några med lite mer djup.


Kommentarer

4 svar till ”Fler än bokcirkeln uppmärksammar Västerbotten”

 1. Vilket roligt tema! Västerbotten! Det ska jag komma ihåg till den dagen vi ska välja ett nytt tema i min bokklubb.

  1. Så ni kör också på teman? Vad har ni haft för några? 🙂
   Det här är första gången vi testar att läsa efter ett tema. Annars väljer vi väldigt blandade böcker. 🙂

 2. Vi läser är toppen! Brukar gratisläsa den på biblioteket. En tidning jag verkligen läser och inte bara bläddrar igenom. Tur att den finns!

  1. Smart att läsa på bibblan! Själv lurade jag mig själv att börja prenumerera eftersom man fick Swedish grace-skålar som premie.. Hehe.

   Riktigt bra tidning!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.