Ni har väl inte missat Babel?

Jag tänkte bara påminna om att SVT:s litteraturmagasin, Babel, har dragit igång igen! Jag har inte hunnit se ännu, men jag ska såklart titta ikapp på SVT Play. Jag är inte så bra på att hänga med i vad som går på TV, för jag sitter hellre vid datorn eller läser böcker när jag är hemma och slappar, men just Babel brukar jag följa. Precis som i de senaste säsongerna så kommer man bjuda på en följetong och det ryktas att säsongens kommer att handla om Sigge Eklunds favoritböcker.


Kommentarer

2 svar till ”Ni har väl inte missat Babel?”

  1. Jag börjar misstänka att jag är den enda i hela #boblmaf som inte tittar på Babel. Gillar inte programmet alls.

    1. Chockerande!! 😮 😉
      Nejdå. Klart att man inte måste älska Babel. 🙂 Men.. Vad är det du ogillar? 😉

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.