Ni har väl inte missat Babel?

Jag tänkte bara påminna om att SVT:s litteraturmagasin, Babel, har dragit igång igen! Jag har inte hunnit se ännu, men jag ska såklart titta ikapp på SVT Play. Jag är inte så bra på att hänga med i vad som går på TV, för jag sitter hellre vid datorn eller läser böcker när jag är hemma och slappar, men just Babel brukar jag följa. Precis som i de senaste säsongerna så kommer man bjuda på en följetong och det ryktas att säsongens kommer att handla om Sigge Eklunds favoritböcker.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Ni har väl inte missat Babel?”

 1. Profilbild för bloggbohemen

  Jag börjar misstänka att jag är den enda i hela #boblmaf som inte tittar på Babel. Gillar inte programmet alls.

  1. Profilbild för Linnea

   Chockerande!! 😮 😉
   Nejdå. Klart att man inte måste älska Babel. 🙂 Men.. Vad är det du ogillar? 😉

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: