Millennium #tbt

Det är torsdag och ”throwback thursday”. För cirka ett halvår sedan bloggade jag om David Lagercrantz fortsättning på Stieg Larssons Millenniumtrilogi. Jag var inte så entusiastisk… 😉 Och nä, jag har inte läst boken ännu och jag tvivlar på att jag kommer att göra det. För de som är lite mer förtjusta i den här serien så är det förmodligen gamla nyheter att det kommer ytterligare två delar. 2017 kommer David Lagercrantz del 2, d.v.s. Millennium 5.

Jag tror att min avighet till 80 % består av en trötthet inför allt som känns som PR snarare än litteratur. Millennium 4 som sådan är säkert välskriven på alla sätt och vis, men det känns så billigt med en uppföljare. Jag vill inte gå på det tricket. 😮 Orättvist? Ja. Men så är det.

Ur mitt inlägg från augusti:

”Nu är det bara några veckor kvar tills den fristående fortsättningen på Stieg Larssons Millenniumtrilogi kommer ut. Boken kommer att släppas samtidigt i 25 länder, om jag har förstått det rätt, och utgivningsdatum är den 27/8. Jag är ärligt talat inte speciellt förtjust i någon av de första 3 böckerna, men jag erkänner villigt att jag är rätt ensam om att inte riktigt se storheten i Stieg Larssons deckare om Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist.” [Läs mer…]


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.