Den dagen kastanjerna slår ut är jag långt härifrån av Bodil Malmsten

E-böcker på bokrean

Nu har bokrean mer eller mindre blåst över för den här gången. Redan på söndagen samma vecka som rean startade fraktade man t.ex. bort alla reaböcker från Åhlénsbutiken i min stad, såg jag. Det är bråttom om man ska hinna med i svängarna!

Jag tänkte ändå blogga om några reaböcker som jag fyndade här om veckan. Jag köpte ju ett rätt blygsamt antal pappersböcker, men sedan kom jag på att man ju faktiskt kan köpa e-böcker också. Jag brukar glömma bort e-böckerna och sedan komma på det igen varje år… Varje år återupptäcker jag också hur klumpigt det är att försöka handla på bokrean hos många nätbokhandlare, där det 1) inte går att filtrera eller sortera reaböckerna, utan man måste klicka sig runt bland böcker sorterade i bokstavsordning, och 2) det inte finns någon kundkorg så att man kan shoppa flera böcker i ett svep. Suck! Nu visade det sig dock att både Bokon och Adlibris Mondo har vettiga hemsidor där det går att filtrera och sortera böcker. Hos Mondo kan man också tro att det finns en kundkorg, för det finns en sådan ikon i övre högra hörnet. Den verkar dock inte ha någon funktion, för det går bara att köpa e-böckerna en och en i alla fall..?

Nåja. Nu är det slutgnällt om nätbutiker för idag!

Här är e-böckerna som jag har klickat hem. Har du läst någon av dem?

Den dagen kastanjerna slår ut är jag långt härifrån av Bodil Malmsten
Den dagen kastanjerna slår ut är jag långt härifrån av Bodil Malmsten
Kärlekens historia av Nicole Krauss
Kärlekens historia av Nicole Krauss
Allt blir inget av Martin Kellerman
Allt blir inget av Martin Kellerman

Kommentarer

2 svar till ”E-böcker på bokrean”

  1. Jag har läst Kärlekens historia, både på engelska och svenska, med cirka fem års mellanrum och tyckte om den minst lika bra andra gången som första gången. 🙂

    1. Åh, det låter ju bra! Det är inte alla böcker som håller för en omläsning, så det är ju verkligen ett gott betyg. 🙂 Ser fram emot att läsa! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.