Lite mer bokrea (e-böcker)

Jag har shoppat ytterligare några reatitlar! Jag kom nämligen på att den årliga bokrean kan vara ett väldigt bra tillfälle att skaffa sig lite e-böcker, som ju annars kan vara ganska kostsamma…

Jag köpte bland annat dessa (från Adlibris Mondo):

Bokrea på e-böcker

Och så köpte jag en bok av Marie Hermanson från Bokon.

Jag tycker att båda butikerna har ett riktigt bra reautbud och det var faktiskt hyfsat lätt att handla denna gång. Mondo har till och med en kundvagn, så att man kan shoppa flera titlar i taget. Det är man inte bortskämd med som e-bokskonsument. Jag har ju gnällt en del över hur störande jag tycker att det där är och hur kassa jag upplever att e-bokhandlarna är…

Jag gjorde även ett försök att handla från Dito, men jag gav upp. Hur kan man ha en reasida där böckerna är i någon random ordning (typ flera tusen böcker!) som inte går att sortera på något sätt?! Jag ooooorkar bara inte med Dito. Jag stör mig också på deras 1) icke responsiva webbsida, som alltså är helt hopplös att besöka från mobilen 2) deras avsaknad av kundkorg, vilket alltså gör att man måste köpa en bok i taget, vilket tar typ tusen år 3) deras sjukt röriga system där man inte kan filtrera och hitta böcker på något smidigt sätt. Jag har till och med mejlat dem lite förbättringsförslag utan resultat… Men de bara kör på… Får se om de har bättrat sig till nästa rea. 😉


Kommentarer

Ett svar till ”Lite mer bokrea (e-böcker)”

  1. […] antal pappersböcker, men sedan kom jag på att man ju faktiskt kan köpa e-böcker också. Jag brukar glömma bort e-böckerna och sedan komma på det igen varje år… Varje år återupptäcker jag också hur klumpigt […]

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.