Ljudböcker jag läste för 3 år sedan #tbt

Idag letar jag mig bakåt i arkivet. Throwback thursday, ni vet. Vad gjorde jag idag för 3 år sedan egentligen? Jo, jag lånade hem följande ljudböcker från biblioteket:

Älskaren, Mordets praktik, Evas bok
Älskaren, Mordets praktik, Evas bok

Mordets praktik minns jag särskilt väl, men så är jag också svårt förtjust i Doktor Glas. I Mordets praktik skriver Kerstin Ekman om en man som står som förebild när Hjalmar Söderberg skriver på Doktor Glas. Gillar man Söderbergs klassiker så bör man definitivt läsa Ekmans fördjupning av berättelsen.

Annars reagerar jag mest på fenomenet att jag faktiskt lånade hem de här böckerna, importerade dem skiva för skiva till min telefon och sedan lyssnade på böckerna medan jag sprang. Idag lyssnar jag direkt i telefonen via en av alla dessa populära appar – mycket smidigare (och dyrare). Det känns rätt avlägset att importera CD-skivor, må jag säga.


Kommentarer

2 svar till ”Ljudböcker jag läste för 3 år sedan #tbt”

  1. Ja oj, tekniken har gått framåt och allt är så mycket lättare nu.

    1. Ja, tekniken går fort på många plan. Ibland måste man nästa stanna upp och påminna sig om det. Det känns så självklart idag att ha en telefon där man kan göra typ ”allt”, men för mindre än 5 år sedan hade jag liksom inte ens en smart telefon.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.