Älskaren, Mordets praktik, Evas bok

Tre nya

Jag planerar att börja springa igen inom kort, så nu har jag laddat upp med ett gäng nya ljudböcker. Jag lyssnar ju mest när jag springer (och när jag hänger tvätt, men det inträffar inte särskilt ofta, hehe). Jag ser särskilt fram emot att lyssna på Marguerite Duras Älskaren. De andra böckerna känner jag inte till särskilt väl, men jag tänkte att det var dags att läsa något mer av Marianne Fredriksson nu, så jag lånade Evas bok. Mordets praktik, av Kerstin Ekman, handlar, om jag har förstått det rätt, om Doktor Glas (en av världens bästa böcker!). Otroligt vad många böcker det har kommit ut som kretsar kring Doktor Glas.. Men det är väl fler än jag som fascineras av Hjalmar Söderberg. Helt enkelt.

Älskaren, Mordets praktik, Evas bok


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.