Webb-TV-tips: Bokhyllan

Jag hinner med väldigt mycket om dagarna, men att titta på TV är inte min paradgren. Jag brukar ärligt talat mest bli rastlös och stressad av TV. Jag har inte ro att bara sitta rakt upp och ner och titta – då läser jag hellre en bok eller pysslar lite framför datorn istället.

Någon gång framöver, om jag orkar/hinner 😮 så tänkte jag dock försöka kolla på Babel, som startade för säsongen för någon månad sedan. Framför allt tänkte jag kika på avsnitt 2, för det spelades in här i Umeå, från litteraturfestivalen Littfest! Kanske flimrar det förbi någon man känner. 😉

Något jag har sett är i alla fall Akademibokhandelns lilla webb-TV-serie Bokhyllan. Varje avsnitt är cirka 5 minuter och det har även jag ro till. Haha. Så Bokhyllan blir mitt egentliga tips i det här inlägget! Det är alltså små hemma hos-reportage hos författare, som pratar om sina böcker och bokhyllor. Jag imponeras av Björn Hellbergs pampiga arbetsrum och jag skulle gärna ha en hel bokhyllevägg som Karin Bojs… Kul att se!

(Fast det roligaste hemma hos-reportaget måste ändå vara Bonniers ”hemma hos” med Lars Kepler – jag hoppas/tror i alla fall att de har gjort det rätt mycket på skoj och driver lite med sig själva.. :D)


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.