Hösten är här: TV och radio är värda uppmärksamhet igen!

Jag är ingen stor TV-tittare och ingen stor radiolyssnare heller, för den delen, även om jag i och för sig gärna konsumerar podcasts. Nu är i alla fall hösten här, sensommarvärme eller ej, för nu börjar den normala tablån komma tillbaka på både TV:n och radion. Glad är jag för det! Nu kan jag nämligen lyssna på Lundströms bokradio och kolla på Babel igen. Tips, tips! För den som kanske missat säsongsstarterna av dessa två litteraturprogram.

På söndag tänker åtminstone jag sitta bänkad framför Babel, för då kommer min favorit Jonas Hassen Khemiri till studion. 🙂 🙂


Kommentarer

2 svar till ”Hösten är här: TV och radio är värda uppmärksamhet igen!”

  1. Profilbild för
    Anonym

    Bra tips!

    1. Ja, missa inte Babel! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.