Bokblomma på Facebook

Jag har skaffat en Facebooksida åt min blogg. Jag vet inte exakt vad den kommer att utvecklas till, men i nuläget innehåller den länkar till mina blogginlägg. Ni får gärna gå in och gilla den om ni vill och följa nyhetsflödet.

Sedan jag uppdaterade min blogg för några veckor sedan har jag försökt att modernisera den genom att göra det enklare att dela länkar och följa mig på olika sidor. Jag tycker att det är lite kul faktiskt och jag tror att de sociala medierna är  en utveckling som är svår att undvika.

Har du integrerat din blogg med Facebook, Twitter etc? Varför/varför inte?


Kommentarer

4 svar till ”Bokblomma på Facebook”

 1. Jag skall komma ihag att hitta dig nasta gang jag loggar in!

  1. Kul! 🙂

 2. Profilbild för felicia
  felicia

  Nej. 1. Jag har ingen blogg. 2. Jag har inte Facebook. 3. Jag har inte Twitter.
  Och ja, jag är smått upprorisk vad gäller dessa sociala medier! Nöjer mig mer än väl med att följa din blogg här. 🙂

  1. Hihi. Skönt med folk som vågar stå emot!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.