Hej sötnos!: Anna-Karin på Cuba

Igår när jag var på ICA Maxi råkade jag snubbla över Anna-Karin Eldes senaste: Hej sötnos!. Den är inte precis ny, men jag har faktiskt inte sett den förut, så jag slog till. Jag brukar inte köpa böcker, men 19 kr för en bok som jag kommer att bläddra i många gånger känns helt klart värt.

För oj, vad jag gillar Anna-Karin Elde! Egentligen uppskattar jag nog mest hennes fantastiska betraktelser kring relationer och livet som kvinna och därför älskar jag hela Elde x 3. Det här är inte riktigt samma sak. I Hej sötnos! har Anna-Karin illustrerat och skrivit kring sin dansresa på Cuba. Det är stela svenskar, som försöker att vara lika mjuka i kroppen som sina kubanska danslärare, varvat med roliga texter och illustrationer från strandlivet m.m. Kul och snyggt, precis som man kan förvänta sig! Min enda invänding är att det blir lite tunt när allt kretsar kring nästan samma sak, men gillar man Elde kan jag lova att man gillar Hej sötnos!

 


Kommentarer

Ett svar till ”Hej sötnos!: Anna-Karin på Cuba”

  1. […] många, men jag blir alltid glad av Anna-Karin Eldes böcker, så naturligtvis nämner jag hennes Hej sötnos!. Jag gillar hennes […]

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.