Koppel

Genom bloggen Världen enligt Audrey Fenn har jag nosat upp att Adlibris tänker avslöja vem som gömmer sig bakom pseudonymen Hans Koppel.

Så lägligt att hans (hennes?) nya bok, Kungens födelsedag, kommer ut precis i dagarna! Jag tycker inte om sådana PR-trick. De är så enkla att genomskåda att man känner sig dumförklarad!

Men vad tror ni? Blir det samma uppståndelse som när Lars Kepler avslöjades?

Hur som kan jag verkligen rekommendera Vi i villa, som är en vass och stundvis underhållande satir. Jag är även sugen på att läsa Medicinen, som kom ut för något år sedan.

En gissning om vem som ligger bakom Koppel? Nä, jag har faktiskt ingen aning! Jag tror att det är en för mig helt okänd författare, för hans berättande, som känns ganska eget, känns inte alls igen hos mig. Har du någon aning om vem det är som döljer sig bakom namnet?


Kommentarer

2 svar till ”Koppel”

  1. Tack. 🙂 Man köper dem från t.ex. Loopia Det är bara att fylla i önskat domännamn i sökrutan och sedan följa instruktionerna! Inte så himla svårt. 🙂

  2. Hej. Vilken fin blogg du har!
    Du kommenterade min blogg där jag undrade lite vilken portal jag skulle ha, och du föreslog att ha en egen domän, så som jag ser att du har (?). Hur gör man det?

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.