Det skojiga med att inte bara läsa böcker, utan att också blogga om dem

Igår fick jag en fin överraskning med posten – en bok av och från Barbara Voors.

Fantomsmärtor

Jag läste hennes ungdomsbok Emmy Moréns dubbla liv tidigare i år och tyckte om den, så nu ser jag fram emot att läsa Fantomsmärtor.

Först på tur står dock att läsa ut Göran Tunströms Juloratoriet, som jag lånade på biblioteket för att läsa under julledigheten(!!) Den är snart utläst! Jag är faktiskt inte riktigt säker på vad jag tycker om den, men jag blev i och för sig aldrig riktigt klok på Tjuven heller. På något sätt påminner Tunströms berättande mig om Torgny Lindgren. Båda författarna rör sig rätt friskt mellan huvudpersonernas fantasi och händelser som händer dem på riktigt.


Kommentarer

Ett svar till ”Det skojiga med att inte bara läsa böcker, utan att också blogga om dem”

  1. Åh vilken trevlig överraskning!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.