En uppföljare som jag ser fram emot

Har ni sett att Johanna Nilsson har skrivit en fristående fortsättning på Hon går genom tavlan, ut ur bilden? Den heter Gå din väg, men stanna och handlar om den tidigare romanens Hanna, som vuxen. Hon går genom tavlan, ut ur bilden var väldigt gripande och mörk och jag tror inte att uppföljaren är så mycket ljusare och lättare. Förlaget skriver:

Vi får följa den nu vuxna Hanna när hon möter den stora kärleken, samtidigt som hon är som mest sjuk. Hennes krokiga vandring genom psykiatrin fortsätter. Mitt i allt detta blir hon styvmamma till två små barn.

Jag är sugen på att läsa den i alla fall! Jag har provat lite Nilsson efter den fina läsupplevelsen med Hon går genom tavlan, ut ur bilden, men jag har inte blivit lika gripen av hennes andra böcker.


Kommentarer

Ett svar till ”En uppföljare som jag ser fram emot”

  1. Hejsan!
    Jag har lagt upp en dagens fråga som jag hoppas på att du vill vara med och svara på:)
    Alltid roligt att få kommentarer då ingen kommentar är likadan som den andra typ.

    Kram
    Bokälskarinnan

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.