Inte så juligt, egentligen

Har ni sett att SVT i år har en ”vuxenjulkalender” med bl.a. Nina Hemmingssons figurer? Den heter Rim & reson och är inte särskilt julig… Men såklart precis så träffsäker som man kan vänta sig. Jan Stenmark är också med och han är en av få serietecknare som jag faktiskt äger en bok av. 🙂

Idag har jag för övrigt varit på bibblan och hämtat hem några av Nina Hemmingssons böcker. Jag hade tänkt låna dem för länge sedan, men då lyckades jag pricka in just en av de få dagar då biblioteket hade stängt.. :/


Kommentarer

2 svar till ”Inte så juligt, egentligen”

  1. Åh, jag vill verkligen tacka för tipset. Har kollat på alla som hittills har ”gjorts” och blivit helt frälst. 🙂

    1. Kul att du också uppskattar dem! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.