En typisk kokbok på 10-talet

Det kommer ut fantastiskt många kokböcker i Sverige; om jag inte minns fel rör det sig om en ny per dag! Jag tycker själv att det är kul och inspirerande med kokböcker och just nu läser jag Grönt, som jag har skrivit lite om på bloggen förut. Grönt, liksom många andra moderna kokböcker, fokuserar på hållbarhet och säsong. Det tycker jag är bra! En av de nyaste i genren är Årstidernas kokbok, som företaget Årstiderna, som levererar ekologiska grönsaker till sina kunder, ligger bakom. Författare är Maximillian Lundin, som också har engagerat sig i bland annat Bondens marknad. Det är nog en fin kokbok!

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: