En vanlig dag

Musikern Håkan Lidbo och hans bror, Johan Lidbo, är aktuella med en bok som jag tycker verkar vara rolig. Den heter Spelskalle och beskrivs som:

… en bok som gör spel av det mest vardagliga. Spela med kompisarna på jobbet, när du reser eller hemma med barnen. Gå omkring i grannens kläder, avslöja kriminella eller lura barnen att städa. Med Spelskalle blir det till och med spännande att sortera tvätten eller rensa vasken. Morgonpromenaden med hunden kommer att få en helt ny dimension.

Det finns redan en och annan bok på temat att utmana sig själv med olika saker, men vad gör man inte för att slippa fastna i något slags vardagslunk? Jag skulle sannerligen behöva något som fick mig att sortera tvätt och rensa vasken utan att skjuta upp det tio gånger först… :p


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”En vanlig dag”

 1. Profilbild för Josefin

  Jag har just laddat ner appen RunKeeper, som man även kan använda när man går, cyklar osv. Och där får man sjukt rolig statistik över sina promenader och cykelturer, vilket är ett bra sätt för mig att cykla och gå mer 🙂 Inte riktigt som att spela med vardagslivet som insats, men lite!

  1. Profilbild för Linnea

   Ah. Jag har en liknande till min iPod/iPhone. Det är jättekul och peppande att få kurvor på hur snabbt man springer och sådant. 🙂

 2. Profilbild för Hundöra

  Jag har också den appen, men glömmer alltid att slå på den eller mata in :/

  1. Profilbild för Linnea

   Det är lätt att glömma.. Jag glömmer lätt bort när jag springer med sällskap, för då har jag ingen ljudbok i lurarna.. Nu har jag dock sprungit själv två dagar i rad, så det har blivit ett par rundor i min Nike+-app. 🙂

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d