Min tur att välja

Jag missade förra bokcirkelträffen med sushiklubben, men det känns inte som en katastrof, för i slutändan brukar ingen ha läst böckerna, så det brukar inte bli några bokdiskussioner… Nästa vecka är det dock dags för träff med den andra och mer seriösa bokcirkeln som jag är med i och då ska vi diskutera Corpus delicti. Då är det också dags för mig att föreslå tre böcker att välja bland till nästa gång. Jag har valt ut tre böcker som jag har hemma och som jag är sugen på att läsa:

Vi har redan sagt hej då – Daniel Åberg
Odjuret – Roslund & Hellström
Frihet – Jonathan Franzen

Hoppas att någon av dem går hem… 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Min tur att välja”

 1. Profilbild för Hundöra

  Jag kommer att rösta på Vi har redan sagt hej då av Daniel Åberg för den har jag också hemma oläst 😉

 2. Profilbild för Josefin

  Med tre ganska olika böcker (tror jag?) borde ju någon falla de andra i smaken. Jag ska rösta på Åberg, för den har jag på min ”böcker-som-jag-tycker-verkar-intressanta-och-vill-läsa-när-jag-hinner-lista”!

  1. Profilbild för Linnea

   Ja, olika är de nog! Får se om det blir Åbergs bok.. Själv vill jag såklart läsa alla tre, men jag kommer nog rösta på Frihet. 🙂

 3. Profilbild för Monica Sandin

  Av dessa tre har jag bara Frantzens Frihet. Den var sådär. Kan hoppas över.

  1. Profilbild för Linnea

   Aha. Jag har tjuvstartat på den och gillar den hittills. Får se hur det utvecklar sig..

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: