Mina litterära upplevelser i Berlin…

Nu är jag tillbaka från Berlin! Det enda jag har läst under min lilla minisemester är kurslitteratur… Men en av de två saker jag har shoppat till mig själv under resan är faktiskt just en bok: The Anthology of Really Important Modern Poetry. Jag har haft ett bra flyt i poesiläsningen, fram till någon månad sedan, när jag kom av mig lite med min Tranströmersamling. Den här boken, som alltså innehåller ”poesi” från kända hiphopare, t.ex. Kanye West, ska nog bli lite lättare att ta sig igenom.. Framför allt tyckte jag att den var snygg och rolig att ha. 🙂

Jag köpte boken på den engelska avdelningen hos Dussmann… Någon tyska kan jag inte, men om jag hade kunnat så hade jag haft chansen att shoppa mycket böcker. Det vimlar av bokhandlar och antikvariat i Berlin. På en del ställen kan man köpa böcker till kilopris…

Det är en så otroligt konstig grej. Vem köper böcker för att det är billigt och för att ha många? Böcker läser man väl för att de är… bra? 🙂 I och för sig kanske det ena inte utesluter det andra…


Kommentarer

2 svar till ”Mina litterära upplevelser i Berlin…”

  1. Tjo!

    Om du har lust får du jättegärna vara med och tävla om ett exemplar av ’Rör mig inte!’ på min blogg!

    Glad Påsk! 🙂

  2. Kul!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.