Filmstjärna till häst

Lisa, Carole och Susan är jätteglada eftersom deras vän, den berömda filmstjärnan Skye Ransom, ska spela in en film på ridskolan där de tre vännerna rider. Lisa får dessutom tillfälle att själv spela en liten biroll, vilket hon tycker är jättebra eftersom hon då får en inblick i det glamourösa och roliga filmstjärnelivet. Lisa har dock fel: det är både jobbigt och ansträngande att göra film och särskilt svårt blir det när Skye visar sig vara hästrädd. Carole, Lisa och Susan bestämmer sig för att försöka att hjälpa honom, men det blir svårare än vad de hade trott.

Filminspelandet är dessutom tidskrävande och Lisa upptäcker till sin besvikelse att hon inte kan hjälpa sina vänner med att planera den överraskningfest, som de skulle ordna tillsammans för Caroles pappa. Klarar Carole och Susan verkligen av att fixa hela festen själva? Lisa är annars den som brukar vara mest logisk och praktisk i sällskapet och hon hade verkligen behövts nu.

Filmstjärna till häst tycker jag är en både bra och rolig hästbok, men liksom de flesta andra hästböckerna är den lite förutsägbar. Det gör dock inte så mycket så länge man hästbiten, är i rätt ålder och gillar hästböcker.


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.