Tematrio: Sommarens läsplaner

Jag ligger lite efter med Tematrio igen, men nu har min semester precis börjat, så den här trion passar extra bra för mig just nu…

Vad planerar du att läsa i sommar, berätta om tre planer (för visst har du väl det?)!

Och ja, visst har jag väl det! Men de är ärligt talat ganska lösa, för jag tycker att det är klart roligaste att läsa det jag är sugen på för stunden.

En del av min semester kommer jag att spendera hos mina föräldrar och min mamma, som också läser mycket böcker, har en hel drös böcker hos sig som jag gärna lånar. Jag vet att hon bl.a. har Leif GW Perssons biografi och Murakamis bok om löpning.

I övrigt vill jag gärna läsa sådant som står i min hylla och samlar damm, inte minst ett och annat recensionsex som jag inte har hunnit med, men även t.ex. Cold Spring Harbor, som jag fick i namnsdagspresent i år.

Får se hur mycket som hinns med…


Kommentarer

Ett svar till ”Tematrio: Sommarens läsplaner”

  1. […] semestern hade jag i och för sig en idé om att bl.a. läsa ut några recensionsex som ligger och väntar, men jag är inte den som packar väskan full med böcker (däremot packade jag typ 20 kg kläder, […]

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.