Tematrio: Sommarläsningsplaner

TematrioDen här veckan handlar Tematrio om sommarläsningsplaner. Jag har ju redan kommenterat det här med sommarläsning i ett tidigare inlägg. Jag är nämligen lite kluven. Visst har man kanske tid till mer läsning på sommaren, men det är samtidigt en tid då det är skönt att verkligen vara ledig på alla fronter och ta dagen som den kommer, inklusive läsningen.

Men med det sagt kan jag ju säga att jag redan har bestämt mig för att läsa Jag heter inte Miriam, som jag ska låna av mamma när jag väl får semester. Jag har höga förväntningar på denna kritikerrosade roman om en romsk kvinna som överlevt Andra världskriget.

Jag kommer också försöka läsa tegelstenen De obotliga optimisternas klubb eftersom vi läser den i jobbets bokklubb. Den är dock så otymplig att jag är tveksam till hur det blir med det där… Man ska ju orka ta med sig boken också. Jag vet nästan ingenting om boken, men hoppas att den är bra.

Som tredje bok får jag väl säga svartsjukedramat Sfinx av Christine Falkenland eftersom jag läser den just nu. Den lär jag ju rimligen hinna läsa ut i sommar, menar jag. Den är bara på 200 sidor ungefär och har dessutom stor text. Jag läste ut en dryg fjärdedel på en dag, så det är lovande…


Kommentarer

2 svar till ”Tematrio: Sommarläsningsplaner”

  1. Tvåan ligger i min läsa-hög och ettan kommer nog att hamna där så småningom…

    1. Låter bra! 🙂 Jag har särskilt höga förväntningar på Jag heter inte Miriam.. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.