Tematrio: Läst i sommar

Tematrio fortsätter att kretsa kring sommaren:

Berätta om tre minnesvärda texter (romaner, noveller etc) som ni läst i sommar.

För mig är sommaren den tid på året då jag verkligen tar mig tid att läsa, så jag har plöjt jämförelsevis många böcker. Om jag ska begränsa mig till de böcker jag faktiskt läste ut under mina tre veckors semester så är det nog dessa tre som sticker ut: Norwegian wood, Arseniktornet och I en annan del av Bromma.

Norwegian wood är den första av Haruki Murakamis böcker som jag har läst, men den är definitivt inte den sista. Jag älskar hans språk och jag greps av den här berättelsen om Toru och hans liv och hans känslor för två olika kvinnor.

Arseniktornet är en sådan där härlig släktberättelse som jag brukar falla för direkt. Ragde är en väldigt duktig berättare och lyckas verkligen beskriva sina karaktärer i hennes böcker och göra dem levande.

I en annan del av Bromma är sommarens bästa ljudbok för min del! Jag gillar Martina Haags roliga och lättsamma berättelser och den här författaruppläsningen är kanon!


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.