Sushi!

Igår var det bokcirkelträff på jobbet igen. Jag har missat någon/några gånger på rad, men det gör inte så mycket. Det är mest en boktipsarklubb och boktips har jag ändå. 😮 Nya ”bokcirkelböcker” blev i alla fall en flitigt ombloggad bok, Sju jävligt långa dagar, och en bok, som för mig är helt okänd, Drömhjärta. Jag tänker läsa båda. 🙂 Det är ju så kul när man läser böcker man inte skulle ha kommit på att läsa annars!

Apropå bokcirkel missade jag den senaste Picket & Pocket-träffen också (jag är med i två bokcirklar), men jag ser fram emot nästa, som blir senare i sommar. Till den gången ska vi läsa valfria böcker. 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som - Märkt

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

5 kommentarer

  1. Blir spännande att se vad du tycker om ”Drömhjärta”! Jag har läst Samartíns andra roman, ”Señor Peregrino”, som var helt okej! Inte det allra djupaste, men lite mysig så där. 🙂 ”Drömhjärta” har jag i alla fall hört ska vara bra.

    1. Det låter lovande! Några andra i bokcirkeln har också läst Señor Peregrino och tyckte mycket om den, så det var lite därför Drömhjärta kom upp och blev framröstad. 🙂

  2. Jag har läst Sju jävligt långa dagar och gillade den. Lite av svart humor tror jag. Jag funderar på att ta hans andra bok som en av de tre till bokcirkeln i sept.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.