Nu läser jag

Här om veckan bokcirklade vi Lycka!. Inte så lätt att diskutera en bok som inte är skönlitterär, om ni frågar mig… Men ändå kul, såklart!

Till nästa gång läser vi Alice Munros Kärlek, vänskap, hat. Jag läste ju För mycket lycka i julas och håller på med Brinnande livet just nu. Jag tycker fantastiskt mycket om Alice Munros noveller, men det kändes faktiskt som lite för mycket av det goda att slänga in en till novellsamling att läsa parallellt… Så jag röstade faktiskt på en annan bok, men blev alltså nedröstad.. 😉 Nåja. Munro är ju fantastisk, som sagt, så särskilt missnöjd är jag inte ändå.

Det största missnöjet när boken väl var framröstad var kanske att den inte existerar som e-bok och att universitetsbiblioteket inte har den i sin samling (?!). Det är första gången jag är med om något dylikt… Här är alltså ett ex jag fick köa på stadsbiblioteket.
Kärlek, vänskap, hat


Kommentarer

2 svar till ”Nu läser jag”

  1. Har påbörjat Munros novellsamling Nära hem. Läser inte ofta noveller, men det är lite kul att läsa kortare berättelser någon gång.

    1. Jag har börjat läsa rätt mycket noveller de senaste åren. Gillar dem! Men det måste vara lagom långa, så att man kan läsa ut dem i en ”sittning”. Nära hem har jag inte läst. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.