Stentråkigt

Jag var på Fotografiska här om veckan och såg deras utställningar (en utställning är, Strindbergåret till ära, om August Strindberg, men det var inte huvudattraktionen för min del). I deras fotobokshop noterade jag att det finns en bok med fler tråkiga vykort:

Hur kan jag ha missat att den här boken finns? Jag har flera av Max Ströms vykortsböcker (Tråkiga vykort och Kitschiga vykort) och tycker att de är himla roliga att bläddra i. Måste nästan skaffa mig den här uppföljaren.


Kommentarer

6 svar till ”Stentråkigt”

  1. Jag gillar också vykortsböckerna. Tycker inte alls att de är ”tråkiga”. 🙂 Det är snarare intressant med retromiljöerna.

    1. Ja, absolut! Jag tycker också att de är kul och de säger faktiskt rätt mycket om hur man såg på samhället på den tiden; vad man var stolt över.

  2. haha hört talas om den boken ^^

    1. Du borde leta upp dem och bläddra i dem. De är riktigt kul.

  3. Kul att det kommer fler! Jag har ”Kitschiga” men skulle gärna ha ”Tråkiga” också! Har även en deal med en kompis att vi alltid till varandra skickar det fulaste vykortet som vi hittar när vi reser. (Konstig meningsbyggnad men jaja..) 🙂

    1. Min kille har samma deal med sin syster med fästman. Det har kommit några höjdare. T.ex. en karl som poserar med en vindruvsklase och har fått sitt huvud bortklippt..

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.