Stentråkigt

Jag var på Fotografiska här om veckan och såg deras utställningar (en utställning är, Strindbergåret till ära, om August Strindberg, men det var inte huvudattraktionen för min del). I deras fotobokshop noterade jag att det finns en bok med fler tråkiga vykort:

Hur kan jag ha missat att den här boken finns? Jag har flera av Max Ströms vykortsböcker (Tråkiga vykort och Kitschiga vykort) och tycker att de är himla roliga att bläddra i. Måste nästan skaffa mig den här uppföljaren.


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Stentråkigt”

 1. Profilbild för Josefin

  Kul att det kommer fler! Jag har ”Kitschiga” men skulle gärna ha ”Tråkiga” också! Har även en deal med en kompis att vi alltid till varandra skickar det fulaste vykortet som vi hittar när vi reser. (Konstig meningsbyggnad men jaja..) 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Min kille har samma deal med sin syster med fästman. Det har kommit några höjdare. T.ex. en karl som poserar med en vindruvsklase och har fått sitt huvud bortklippt..

 2. Profilbild för dominic

  haha hört talas om den boken ^^

  1. Profilbild för Linnea

   Du borde leta upp dem och bläddra i dem. De är riktigt kul.

 3. Profilbild för Sofia i Bokmilaskogen

  Jag gillar också vykortsböckerna. Tycker inte alls att de är ”tråkiga”. 🙂 Det är snarare intressant med retromiljöerna.

  1. Profilbild för Linnea

   Ja, absolut! Jag tycker också att de är kul och de säger faktiskt rätt mycket om hur man såg på samhället på den tiden; vad man var stolt över.

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d