Anne Franks dagbok som app

Jag såg på bloggen Unga böcker att Anne Franks dagbok kommer att ges ut som app. Så himla bra! Appen kommer innehålla dagboken, som boken består av, men också mer material kring Anne Frank och hennes liv, t.ex. kommer den också innehålla faksimilkopior av originaldagboken. Jag tycker att det låter fantastiskt och tror att många kommer att tycka att det känns mer levande att se faksimilen och bilderna. Här finns en video med smakprov på appen. Utan att ha provat appen vågar jag mig ändå på att tycka att det här är ett bra exempel på hur man kan använda det digitala formatet för att nå ut med en berättelse.


Kommentarer

3 svar till ”Anne Franks dagbok som app”

  1. påminelse

  2. Vilket bra app-tips!

    1. Har dock inte hittat den/testat den själv ännu. Men jag hoppas att den är bra. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.