En ny toppkandidat till fulaste framsidan, ever

Hos Hyllan såg jag en framsida som är så motbjudande ful, särskilt med tanke på vilken bok det handlar om, att jag först trodde att det var ett aprilskämt. Jag hoppas verkligen att det är ett skämt, men jag har googlat lite och bilden förekommer på många sidor, publicerade innan första april, där folk på allvar hävdar att det är… Ja, vad tror ni?

Anne Franks dagbok

Anne Franks dagbok!

Satan så sjukt!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”En ny toppkandidat till fulaste framsidan, ever”

 1. Profilbild för Lena

  Jag har sett denna tidigare. Förstår inte hur man kan ha ett sådant fult omslag på den boken. Helt enkelt ofattbart!!

  1. Profilbild för Linnea

   Ja, jag håller med! Det är både provocerande och skrattretande!

 2. Profilbild för Linda

  Men huu!!! Det kan inte vara sant?!

  1. Profilbild för Linnea

   Jag tror tyvärr att det är sant! 😮 Verkligen en hemsk framsida!

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: