Alla som vill läsa Mo Yan kan andas ut

Jag är fortfarande lite tveksam till om Mo Yan är så spännande att läsa (det måste ju finnas en anledning till att han knappt är utgiven på svenska, eller?), men han är ju trots allt Nobelpristagare. Hans böcker har varit slut i Sverige sedan den dag han fick Nobelpriset, men förlaget meddelar nu att alla rättigheter är utredda, både tidigare och framtida. De tre titlar som varit utgivna sedan tidigare är nu på gång och kommer att finnas i handeln inom några veckor. Det var väl för väl. Jag gissar att intresset svalnar ganska snabbt och att det är viktigt att kränga böckerna under julhandeln.


Kommentarer

4 svar till ”Alla som vill läsa Mo Yan kan andas ut”

  1. Det blir ju ofta så med Nobelpristagarna att intresset svalnar efter jul och jag misstänker att det i fler bokhyllor än min står oläst exemplar av nobelprislitteratur …

    1. Ja, så är det nog! Det är typiska böcker för en skrythylla.. 🙂

  2. Kommer säkert att läsa någon av hans böcker så småningom, men det är inget som jag stressar med.

    1. Jag stressar inte jag heller, men under året ska jag nog försöka läsa ut något.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.