Nyutgåva av Jorden runt på 80 dagar

Jag har sett att Jules Vernes finfina klassiker Jorden runt på åttio dagar har kommit ut i en nyutgåva. Fint att nya generationer får chansen att upptäcka den här äventyrsromanen! Själv läste jag den i tonåren och jag minns fortfarande att jag tyckte att den var förvånansvärt spännande och intresseväckande. Jag borde kanske läsa mer av Verne? Jag har hittills bara läst Jorden runt på 80 dagar och Den hemlighetsfulla ön (som för övrigt inte var i närheten så bra som den förstnämnda boken).


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Nyutgåva av Jorden runt på 80 dagar”

 1. Profilbild för Mia

  Jag läste också den i tonåren, kanske dags att läsa om den, men det får nog vänta lite.
  Jag såg att du frågade om Arto Pasiilinna, jag har läst en bok. Livet är kort hette den, men det var ingen höjdare..
  Ha en bra dag
  Mia

  1. Profilbild för Linnea

   Synd att du inte gillade Paasilinna. Jag har hört att han är hemskt ojämn, men jag hoppas att Den ljuva giftkokerskan är bra..

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: