Paasilinna och serier

Här om veckan hade vi möte med jobbets bokklubb. Som vanligt hade de flesta läst lite olika böcker.. och jag hade läst alla. :p Till nästa gång bestämde vi oss för att läsa Gustavs grabb, som jag ju redan har läst, och Den ljuva giftkokerskan av Arto Paasilinna. Det blir min första Paasilinna. Det blir också den första pocketbok som jag har hittat i en inbunden utgåva på bibblan. 😉 Månpocket står det på den, men den är inklädd i en intetsägande brun förpackning. Osnyggt (men kanske praktiskt?).

Och när jag ändå var på biblioteket så fick några seriealbum av Sara Granér och ett av Liv Strömquist följa med hem…


Kommentarer

4 svar till ”Paasilinna och serier”

  1. Har faktiskt aldrig läst Paasilinna. Läsvärt??

    1. Jag återkommer med läsvärdesrapport när jag har läst den. 😉

  2. Älskar Paasilinna!

    1. Det låter lovande. 🙂
      Vilka har du läst? Jag har hört att han är lite ojämn..?

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.