Paasilinna och serier

Här om veckan hade vi möte med jobbets bokklubb. Som vanligt hade de flesta läst lite olika böcker.. och jag hade läst alla. :p Till nästa gång bestämde vi oss för att läsa Gustavs grabb, som jag ju redan har läst, och Den ljuva giftkokerskan av Arto Paasilinna. Det blir min första Paasilinna. Det blir också den första pocketbok som jag har hittat i en inbunden utgåva på bibblan. 😉 Månpocket står det på den, men den är inklädd i en intetsägande brun förpackning. Osnyggt (men kanske praktiskt?).

Och när jag ändå var på biblioteket så fick några seriealbum av Sara Granér och ett av Liv Strömquist följa med hem…


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Paasilinna och serier”

 1. Profilbild för Anna (med näsan i en bok)

  Älskar Paasilinna!

  1. Profilbild för Linnea

   Det låter lovande. 🙂
   Vilka har du läst? Jag har hört att han är lite ojämn..?

 2. Profilbild för Lena

  Har faktiskt aldrig läst Paasilinna. Läsvärt??

  1. Profilbild för Linnea

   Jag återkommer med läsvärdesrapport när jag har läst den. 😉

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d