Ljudböcker jag längtar efter att lyssna på

Lagom till mitt lilla ”jullov” passade jag på att svänga förbi bibblan för att låna några nya ljudböcker. Jag brukar aldrig ha tittat ut någon speciell titel i förväg, dels för att utbudet inte är så himla stort och dels för att de titlar som finns är så flitigt utlånade att det inte är så troligt att just det man vill läsa finns inne… Den här gången tyckte jag dock att det blev riktig jackpott! En dag, som jag har velat läsa så länge! En ny av fantastiska Martina Haag! Och som en bonus, Farbrorn som inte vill va’ stor. Det här ser jag fram emot att lyssna på.

Särskilt kul var det att En dag fanns inne. Det känns som boken som alla snackade om 2010, men såhär dags är den såklart lite bortglömd… och oddsen för att jag skulle skaffa boken i pappersform är väldigt låg. Men nu så! Nu ska jag också läsa Nicholls bestseller.

Ljudböcker - En dag, Glada hälsningar från Missångerträsk, Farbrorn som inte vill va' stor


Kommentarer

4 svar till ”Ljudböcker jag längtar efter att lyssna på”

  1. Brukar också gå dit på vinst och förlust för att se vad som finns. Min favorithylla brukar vara den med ”snabblån” för där finns allt nytt, men nackdelen är att jag ofta lånar hem men inte hinner läsa ut…

    1. Jag vågar inte låna från den hyllan; av just den anledningen. 😉 När det gäller pappersböcker satsar jag på UB med sina öppna omlån..

  2. Då har du något bra att se fram mot. En dag alltså;-)

    1. Det låter lovande.. 🙂 Har inte hunnit börja än, dock. 🙁

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.