Några boktips från årets bokrea

Snart är det bokrea! Nytt för i år är att Akademibokhandeln också släpper sin reakatalog digitalt. Det är ju trevligt. Själv tar jag inte emot reklam i brevlådan, så jag missar alltid bokreainfon (eller hänvisas till att bläddra omkring i en omständlig PDF). Jag har inte spanat in årets katalog så noga, och jag är ärligt talat ingen storshoppare heller, men några tips på böcker som jag har sett finns på årets rea är i alla fall Stjärnlösa nätter (dock inte ljudboken, som är på bilden), Korparna, Niceville och Doktor Glas. Känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert slå till på någon kokbok och om det inte vore för att den redan står i hyllan (bibliotekslån), så skulle jag nog köpa Einstens fru också…

Stjärnlösa nätter - Arkan AsaadKorparna - Tomas BannerhedNiceville - Kathrine StockettDoktor Glas - Hjalmar Söderberg


Kommentarer

10 svar till ”Några boktips från årets bokrea”

 1. Funderar på att lägga till Niceville på listan. Kanske Korparna också..hmm. Börjar bli en lång lista;).

  1. Vad har du mer på listan då? =) Kanske kan få några tips jag med.. 🙂

 2. Förhandsbokade en hel del böcker, mest historisk facklitteratur. Får se om det slinker med lite skönlitteratur på själva readagen, har ett gott öga till en bok av Tawni O’Dell som jag är osäker på om den kommer i pocket.

  1. Aha. Känner inte till författaren alls. Vad är det för bok?

 3. Har inte läst Korparna, men de andra tre du tipsar om är riktigt bra.

  1. Läs Korparna! Den är Augustprisvinnare. Bara en sådan sak. 🙂

 4. Niceville är ruskigt bra
  Mia

  1. Ja, jag håller med! 🙂 Jag läste den i bokcirkeln jag är med i och i princip alla tyckte att den var kanonbra.

 5. Åh, jag har inte hunnit kolla på årets bokrea ännu, det måste jag definitivt göra!

  1. Det nog lite tidigt ännu. Det kanske kommer mer info och kataloger när det närmar sig. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.