Några boktips från årets bokrea


Snart är det bokrea! Nytt för i år är att Akademibokhandeln också släpper sin reakatalog digitalt. Det är ju trevligt. Själv tar jag inte emot reklam i brevlådan, så jag missar alltid bokreainfon (eller hänvisas till att bläddra omkring i en omständlig PDF). Jag har inte spanat in årets katalog så noga, och jag är ärligt talat ingen storshoppare heller, men några tips på böcker som jag har sett finns på årets rea är i alla fall Stjärnlösa nätter (dock inte ljudboken, som är på bilden), Korparna, Niceville och Doktor Glas. Känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert slå till på någon kokbok och om det inte vore för att den redan står i hyllan (bibliotekslån), så skulle jag nog köpa Einstens fru också…

Stjärnlösa nätter - Arkan AsaadKorparna - Tomas BannerhedNiceville - Kathrine StockettDoktor Glas - Hjalmar Söderberg

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


10 svar till “Några boktips från årets bokrea”

    • Ja, jag håller med! 🙂 Jag läste den i bokcirkeln jag är med i och i princip alla tyckte att den var kanonbra.

  1. Förhandsbokade en hel del böcker, mest historisk facklitteratur. Får se om det slinker med lite skönlitteratur på själva readagen, har ett gott öga till en bok av Tawni O’Dell som jag är osäker på om den kommer i pocket.

  2. Funderar på att lägga till Niceville på listan. Kanske Korparna också..hmm. Börjar bli en lång lista;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.