Världsbokdagen och jag läser e-bok

Idag är det världsbokdagen! Hur firar ni? Jag vet inte om det är en dag som folk firar i och för sig, men det brukar vara lite extra mycket bokaktiviteter på gång en dag som denna. Själv befinner jag mig i Stockholm på tjänsteresa och stannar till sent på fredag. Jag jobbar både dag som kväll, men faktum är att det finns en hel del tid till läsning också. Man har ju inte så mycket roligt för sig när man är själv i en stad. Hehe. Självklart läser jag på platta! 🙂

E-bokläsare Paradisträdgården


Kommentarer

4 svar till ”Världsbokdagen och jag läser e-bok”

  1. Det har jag helt totalt missat!!

    1. Lätt hänt faktiskt!

  2. Jag läser också på platta men just nu är det massa andra böcker som köar
    Mia

    1. Kul! Jag har haft en ganska lång paus från plattan; mest för att jag har läst många bokcirkelböcker och de har inte funnits som e-böcker. Men nu är jag igång igen! Det är verkligen perfekt med e-böcker när man är på resa.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.