Ny bok om en bokklubb. Och cancer.

Ny bok om en bokklubb. Och cancer.

Jag fick en helt oväntad avi här om dagen och det visade sig vara en ny bok från Modernista. Jag känner varken till författaren eller boken sedan innan, men framsidan tilltalar mig massor. På baksidan står bl.a:

Bokklubben vid livets slut är en ömsint hyllning till en älskad mamma, och en inspirerande betraktelse över böckers förmåga att skapa mening och glädje ur kaos och förgängelse, att skänka tröst och vidga vår kunskap om oss själva och andra.”

Låter lovande!

Bokklubben vid livets slut

Bokens/böckernas författare:


8 svar till “Ny bok om en bokklubb. Och cancer.”

  1. Den vill jag verkligen läsa, men det får nog vänta tills den kommer i pocket eller som låne e-bok 🙂 Skriver upp den på min ”Att läsa”-lista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.