Rapport från semester del 1 (och poddtips!)

Jag har några lediga dagar nu runt Nationaldagen och härligt nog så har jag prickat in någorlunda sommarväder. Jag bor ju i Umeå, så jag har ju levt i högsommarvärme i flera veckor eftersom sommaren kom så himla tidigt i år. Nu är jag däremot i Uppland och där har det varit lite sisådär ett tag… Men nuså. Jag lyssnar på podcasts och läser ut påbörjade böcker. Just nu är jag inne i Fågeln som vrider upp världen och den är ju ”ganska” tjock, så den håller nog ledigheten ut och några veckor till… :p

Nåväl. Podcasts! I år är ju Liv Strömquist en av sommarvärdarna i Sommar i P1, men redan nu kan du lyssna på Strömquist; hon är en av veckans gäster i Värvet. Där avslöjar hon bl.a. att hon jobbar på ett nytt seriealbum. Längtar!

Bok i pocketfodral

Fågeln som vrider upp världen ligger för övrigt gömt i fodral. Får lite nu och då frågan om det är en bibel, men det är det alltså inte… :p


Kommentarer

3 svar till ”Rapport från semester del 1 (och poddtips!)”

  1. […] Min semester, del 2, är igång. I helgen har det bjudits på fint sommarväder här i Norrland och jag har haft några sköna stranddagar. Det har med andra ord funnits gott om lästid och jag har tagit mig igenom Fågeln som vrider upp världen, som har varit med mig en tid. Nu har en annan bok fått platsen i pocketfodralet. En lite tunnare bok än föregångaren faktiskt.. […]

  2. Jag har taggat dig på Sommarläsning. http://miaeggimann2.blogspot.se/2013/06/tag-sommarlasning.html
    Mia

    1. Kul! 🙂 Ska genast spana in!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.