Rapport från semester del 1 (och poddtips!)

Jag har några lediga dagar nu runt Nationaldagen och härligt nog så har jag prickat in någorlunda sommarväder. Jag bor ju i Umeå, så jag har ju levt i högsommarvärme i flera veckor eftersom sommaren kom så himla tidigt i år. Nu är jag däremot i Uppland och där har det varit lite sisådär ett tag… Men nuså. Jag lyssnar på podcasts och läser ut påbörjade böcker. Just nu är jag inne i Fågeln som vrider upp världen och den är ju ”ganska” tjock, så den håller nog ledigheten ut och några veckor till… :p

Nåväl. Podcasts! I år är ju Liv Strömquist en av sommarvärdarna i Sommar i P1, men redan nu kan du lyssna på Strömquist; hon är en av veckans gäster i Värvet. Där avslöjar hon bl.a. att hon jobbar på ett nytt seriealbum. Längtar!

Bok i pocketfodral

Fågeln som vrider upp världen ligger för övrigt gömt i fodral. Får lite nu och då frågan om det är en bibel, men det är det alltså inte… :p

Publicerat den
Kategoriserat som - Märkt

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.