Missade nästan Min bokhylla!

Jag har nästan missat att en ny säsong av Min bokhylla i P4 har börjat sändas. Jag har lätt för att missa radioprogram som inte finns som podcast i iTunes. Min bokhylla finns alltså inte i Podcastappen i iPhone, men går fortfarande att lyssna på när man vill, men bara via hemsidan eller SR:s egna app. Min bokhylla är bra! I programmet besöker Mark Levengood och Jenny Lindh (bl.a. känd från bibliotekarien svarar i DN – en spalt som ensamt kan motivera varför man bör prenumerera på DN ;)) kändisar och deras bokhyllor. 🙂 Rekommenderas!

Fast… ärligt talat svämmar min telefon över av olyssnade podcasts just nu! Jag prenumererar bl.a. på Sommar i P1 och där kommer det ju nya avsnitt varje dag. Samt att jag har semester och podcasts är egentligen något jag mest lyssnar på när jag är hemma och grejar, alternativt jobbar med något där man inte blir störd av pratprogram. Inget jobbande och inget hemmafixande leder till att jag inte lyssnar och vips är telefonen typ full.

Men. Känner jag den här världen rätt så är hösten snart här och ordningen återställd.

Höst


Kommentarer

4 svar till ”Missade nästan Min bokhylla!”

  1. jättemysigt program

    1. Ja! Tur att jag hittade det igen. 🙂

  2. Det är verkligen ett trevligt radioprogram.

    1. Håller med! Är glad att de gjort en ny säsong.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.