Kategorier
-

UnderbaraClara aktuell med ny bok!

Jag läser inte bara bokbloggar, utan följer även en drös andra bloggar med olika tema. En av mina favoriter är UnderbaraClara, som jag har läst sedan den tiden hon bloggade från Umeå (där jag själv bor, alltså) och postade generöst med inlägg med dagens outfit. Vad jag särskilt gillar med UnderbaraClaras blogg är just hennes inlägg där hon visar upp kläder, för hon gör så sjukt coola vintagefynd och har en självsäker och unik stil. Därför känns det extra kul att hon nu, tillsammans med sin syster, är aktuell med en bok om just stil: UnderbaraClaras garderob. Gud så kul!!

UnderbaraClaras garderob - Clara Lidström, Anna Lidström

4 svar på ”UnderbaraClara aktuell med ny bok!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.