UnderbaraClaras garderob av Clara Lidström, Anna Lidström

UnderbaraClara aktuell med ny bok!

Jag läser inte bara bokbloggar, utan följer även en drös andra bloggar med olika tema. En av mina favoriter är UnderbaraClara, som jag har läst sedan den tiden hon bloggade från Umeå (där jag själv bor, alltså) och postade generöst med inlägg med dagens outfit. Vad jag särskilt gillar med UnderbaraClaras blogg är just hennes inlägg där hon visar upp kläder, för hon gör så sjukt coola vintagefynd och har en självsäker och unik stil. Därför känns det extra kul att hon nu, tillsammans med sin syster, är aktuell med en bok om just stil: UnderbaraClaras garderob. Gud så kul!!

UnderbaraClaras garderob - Clara Lidström, Anna Lidström


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”UnderbaraClara aktuell med ny bok!”

 1. Profilbild för Linda

  Det ser ut att vara en mysig blogg.

  1. Profilbild för Linnea

   Det är den! 🙂
   Jag följer massor av bloggar. Följer hellre bloggar än läser inredningsmagasin och sådant.. 🙂

 2. Profilbild för Books ABC

  En av mina favvo-bloggar 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Jag tycker den är kanonbra. 🙂 Det är en blogg man inte tröttnar på heller. 🙂 Inte jag i alla fall. 😉

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: