UnderbaraClara aktuell med ny bok!

UnderbaraClara aktuell med ny bok!

Jag läser inte bara bokbloggar, utan följer även en drös andra bloggar med olika tema. En av mina favoriter är UnderbaraClara, som jag har läst sedan den tiden hon bloggade från Umeå (där jag själv bor, alltså) och postade generöst med inlägg med dagens outfit. Vad jag särskilt gillar med UnderbaraClaras blogg är just hennes inlägg där hon visar upp kläder, för hon gör så sjukt coola vintagefynd och har en självsäker och unik stil. Därför känns det extra kul att hon nu, tillsammans med sin syster, är aktuell med en bok om just stil: UnderbaraClaras garderob. Gud så kul!!

UnderbaraClaras garderob - Clara Lidström, Anna Lidström

Bokens/böckernas författare:


4 svar till “UnderbaraClara aktuell med ny bok!”

    • Det är den! 🙂
      Jag följer massor av bloggar. Följer hellre bloggar än läser inredningsmagasin och sådant.. 🙂

    • Jag tycker den är kanonbra. 🙂 Det är en blogg man inte tröttnar på heller. 🙂 Inte jag i alla fall. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.