Nya poddar

Podcasttips brukar uppskattas och nu har jag två nya tips på poddar för den som eventuellt har missat:

Författarscenen är en podcast där Kulturhuset Stadsteater lägger upp författarsamtal från deras event Internationell författarscen. Jag har inte hunnit lyssna på något avsnitt ännu, men just nu finns både Herta Müller och Richard Ford uppe.

Bakom boken är en podcast av Rabén & Sjögren och Norstedts förlag. I 30 minuters-avsnitt får vi höra författare berätta om aktuella böcker. I premiäravsnittet kan du lyssna på Clara Lidström (UnderbaraClara) och Annakarin Nyberg, som pratar om sina populära barnböcker Baka, Fixa och Odla, där barn uppmuntras att baka & pyssla & utforska naturen på egen hand. Just nu finns också ett avsnitt med Agneta Pleijel, där hon berättar om sin aktuella, självbiografiska bok Spådomen. Intressanta poddar, båda två!

Här är några av mina äldre poddinlägg. Många av poddarna som jag nämner i dem sänds fortfarande: Poddar jag lyssnar på, Augustpodden är igångNågra nya podcasts, Några poddar jag lyssnar på.


Kommentarer

Ett svar till ”Nya poddar”

  1. […] Jag har ett antal blogginlägg om mina favoritpodcasts (inlägg från de senaste åren: 1, 2, 3, 4, 5). Nu tänkte jag komplettera med lite fler […]

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.