Tropper, författaren med det vinnande konceptet

Okej, nu är det typ mitt i sommaren, men hösten är inte långt bort och höstens utgivning är såklart redan redovisad i diverse kataloger. Hos Gilla böcker kan man bl.a. se fram emot nytt från Jonathan Tropper. Den här gången är titeln Fördelen med en hjärtattack och boken beskrivs såhär:

”När Silver får en stroke förutsätter alla att han ska opereras. Men Silver vill inte. Samtidigt som hans dotter blir gravid och exfrun ställer in sitt bröllop, börjar Silvers hjärna förändras. Ur hans mun kommer allt som han aldrig tänkt säga högt.”

Jag har redan läst två Tropperböcker och jag kan inte skilja på dem, så jag vet inte egentligen.. Jag gillade böckerna, men Tropper har sitt koncept som han kör med och det känns faktiskt lite tråkigt.. Jag känner redan av den här baksidestexten att den nya boken är en precis likadan bok som de tidigare; en bok om en kille som har en excentrisk familj och försöker komma familjen närmare. Jag känner rent av igen karaktärerna också och kan förutse att den har precis samma typ sexskämt . Får se om jag läser! Jag låter det nog gå ett tag i så fall, så att de tidigare är ännu lite mer bortglömda. 😉

Fördelarna med en hjärtattack - Jonathan Tropper


Kommentarer

8 svar till ”Tropper, författaren med det vinnande konceptet”

 1. Fortfarande lik, men ändå djupare och allvarligare på något sätt 🙂

  1. Okej. Jag ska ta och läsa mer av Tropper snart! 🙂

 2. Jag ska läsa 🙂 Har läst ”Sju jävligt långa dagar” och ”Boken om Joe”. Boken om Joe överraskade mig faktiskt, då jag väntade mig precis samma sak. Därför ska det bli spännande att läsa denna 🙂

  1. Aha. Så den var inte så lik Sju jävligt långa dagar?

 3. Jag har bara läst Konsten att tala med en änkling och den gillade jag. Både Boken om Joe och Sju jävligt långa dagar står olästa i hyllan. Ska tänka på att låta det gå en tid mellan böckerna 🙂

  1. Låter som en bra plan! Jag har läst Konsten att tala med en änkling och Sju jävligt långa dagar. 🙂

 4. Jag har en Tropper oläst tyvärr, men jag gillade titeln starkt på denna bok..Låter som en kul bok
  Mia

  1. Ge honom en chans! Jag tycker han är bra, men det blir snabbt tjatigt.. :/

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.