Kategorier
-

Podd om något jag läst

För första gången diskuterades en bok jag läst i podden Bokmärkt. Kul! De har nämligen läst Den odödliga Henrietta Lacks, som jag läste tidigare i år. Liksom jag tyckte de att det var en intressant och bra bok. Läs om du är intresserad av etiska frågeställningar, rasfrågan och är nyfiken på vem Henrietta Lacks var och vad HeLa-cellerna är för något!

Den odödliga Henrietta Lacks - Rebecca Skloot

4 svar på ”Podd om något jag läst”

Ja, det hade det verkligen varit! Åtminstone tror jag att den hade kunnat väckt många frågor att diskutera. Men det är ju ingen skönlitterär bok, så den hade kanske inte passat ändå?

Svara

Sant. 🙂 Det finns flera reportageböcker/faktaböcker som jag skulle vilja läsa och som nog skulle vara intressanta att diskutera i bokcirkeln. Jag har bland annat Lasermannen oläst här hemma..

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.