Podd om något jag läst


För första gången diskuterades en bok jag läst i podden Bokmärkt. Kul! De har nämligen läst Den odödliga Henrietta Lacks, som jag läste tidigare i år. Liksom jag tyckte de att det var en intressant och bra bok. Läs om du är intresserad av etiska frågeställningar, rasfrågan och är nyfiken på vem Henrietta Lacks var och vad HeLa-cellerna är för något!

Den odödliga Henrietta Lacks - Rebecca Skloot

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


4 svar till “Podd om något jag läst”

    • Ja, det hade det verkligen varit! Åtminstone tror jag att den hade kunnat väckt många frågor att diskutera. Men det är ju ingen skönlitterär bok, så den hade kanske inte passat ändå?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.