Fånge i Hundpalatset

Fånge i Hundpalatset - Martina HaagOm jag vill läsa något lättsmält och garanterat underhållande så väljer jag Martina Haag, för jag tycker verkligen att hon är en av Sveriges roligaste författare. Helst väljer jag ljudboksutgåvorna, där man får höra riktigt bra författaruppläsningar.

Fången i hundpalatset är ytterligare en av Haags böcker där hon med värme och humor skriver om livet som fyrabarnsmamma – och ägare till en hund som råkar vara en korsning mellan de två mest högljudda hundraserna i världen.

Det finns en story som följer hela boken, men däremellan är det kortare texter som skulle kunna läsas helt separat. En del av dem är historier från tonåren. Roligt och pricksäkert skrivet/berättat, som alltid!

Du hittar boken hos t.ex. Bokus eller Adlibris. Några andra som skrivit om boken är Tidningen Kulturen, Matildas bokhylla och Enkel men komplicerad.


Publicerat

i

av

Kommentarer

5 svar till ”Fånge i Hundpalatset”

 1. Profilbild för Lena

  Låter som en jättetrevlig bok!

  1. Profilbild för Linnea

   Det är den. 🙂

 2. Profilbild för Linda

  Jag har inte läst något av Martina. Få se om det blir av i höst, har så mycket att läsa;).

  1. Profilbild för Linnea

   Den är åtminstone väldigt lättläst/snabbläst. 🙂

 3. […] tänkte jag därför tipsa om en av hennes böcker som jag har läst och bloggat om: Fånge i Hundpalatset. I boken skriver Martina Haag om livet som fyrabarnsmamma – och ägare till en hund som råkar […]

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: