Nostalgitorsdag: Fånge i Hundpalatset

Nostalgitorsdag: Fånge i Hundpalatset

Flitiga läsare av min blogg vet att jag är tycker att Martina Haag skriver väldigt roligt och att hennes lättlästa böcker är mycket underhållande. I dagens Nostalgitorsdag tänkte jag därför tipsa om en av hennes böcker som jag har läst och bloggat om: Fånge i Hundpalatset. I boken skriver Martina Haag om livet som fyrabarnsmamma – och ägare till en hund som råkar vara en korsning mellan de två mest högljudda hundraserna i världen. Härlig bok!

Här hittar du mitt inlägg från 2013.

Nostalgitorsdag - Fånge i Hundpalatset

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


4 svar till “Nostalgitorsdag: Fånge i Hundpalatset”

  1. Jag gillar också Haags böcker! Av någon anledning hör jag alltid hennes röst inne i huvudet när jag läser hennes böcker, men det stör faktiskt inte alls, snarare gillar det! Lite som när man läser Mumin och gör det på finlandssvenska. 🙂

    • Hennes röst passar verkligen till böckerna. Jag har faktiskt läst några av dem som ljusbok. Mycket bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.