Nostalgitorsdag: Fånge i Hundpalatset

Flitiga läsare av min blogg vet att jag är tycker att Martina Haag skriver väldigt roligt och att hennes lättlästa böcker är mycket underhållande. I dagens Nostalgitorsdag tänkte jag därför tipsa om en av hennes böcker som jag har läst och bloggat om: Fånge i Hundpalatset. I boken skriver Martina Haag om livet som fyrabarnsmamma – och ägare till en hund som råkar vara en korsning mellan de två mest högljudda hundraserna i världen. Härlig bok!

Här hittar du mitt inlägg från 2013.

Nostalgitorsdag - Fånge i Hundpalatset


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Nostalgitorsdag: Fånge i Hundpalatset”

 1. Profilbild för Felicia

  Jag tycker också att Martina Haag är bra i sin genre, just ”Fånge i hundpalatset” har jag inte läst.

  1. Profilbild för Linnea

   Ja, hon är bra alltså! Hoppas hon skriver mer, för nu har jag nog läst alla..

 2. Profilbild för bloggbohemen

  Jag gillar också Haags böcker! Av någon anledning hör jag alltid hennes röst inne i huvudet när jag läser hennes böcker, men det stör faktiskt inte alls, snarare gillar det! Lite som när man läser Mumin och gör det på finlandssvenska. 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Hennes röst passar verkligen till böckerna. Jag har faktiskt läst några av dem som ljusbok. Mycket bra! 🙂

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: