Nostalgitorsdag: Fånge i Hundpalatset

Flitiga läsare av min blogg vet att jag är tycker att Martina Haag skriver väldigt roligt och att hennes lättlästa böcker är mycket underhållande. I dagens Nostalgitorsdag tänkte jag därför tipsa om en av hennes böcker som jag har läst och bloggat om: Fånge i Hundpalatset. I boken skriver Martina Haag om livet som fyrabarnsmamma – och ägare till en hund som råkar vara en korsning mellan de två mest högljudda hundraserna i världen. Härlig bok!

Här hittar du mitt inlägg från 2013.

Nostalgitorsdag - Fånge i Hundpalatset

Publicerat den
Kategoriserat som - Märkt ,

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

4 kommentarer

  1. Jag gillar också Haags böcker! Av någon anledning hör jag alltid hennes röst inne i huvudet när jag läser hennes böcker, men det stör faktiskt inte alls, snarare gillar det! Lite som när man läser Mumin och gör det på finlandssvenska. 🙂

    1. Hennes röst passar verkligen till böckerna. Jag har faktiskt läst några av dem som ljusbok. Mycket bra! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.